Desktop app? Yes please!

The Samepage Desktop App for makes it even easier to hop into Samepage. One click and you're in. Plus, it'll help you synchronize your team files to your computer for easy updating and offline access.

Samepage iOS App

Nainstalujte si zdarma Samepage mobilní aplikaci!

Samepage Android App

Install our award-winning mobile app for free!

English versionCzech version

Skrytí týmu Všichni

Help Center > Articles > Teams

Úvod

Ve verzi Samepage Pro mají správci možnost základní tým Všichni skrýt, což znamená, že se následně nebude uživatelům zobrazovat v sekci "Moje týmy".

Skrytím týmu nedochází k žádnému mazání jeho stránek nebo chatu, pouze je tým mimo viditelnost na dobu, dokud jej správce opět nezobrazí.

Tato funkce je užitečná především pro větší organizace, které např. potřebují spravovat celofiremní komunikaci nebo jednoduše chtějí směřovat veškerou konverzaci pouze do konkrétních týmů.

 

Skrytí týmu Všichni

1. Klikněte na ozubené kolečko v levém dolním rohu

2. Zvolte Nastavení.

3. Odškrtněte pole "Zobrazit tým Všichni"

4. Zobrazí se upozornění, že provedení změny může chvíli trvat, potvrďte

Hledat všechny články nápovědy

Související články nápovědy

Další články nápovědy...

Populární články nápovědy

Další články nápovědy...

Nejnovější články nápovědy

Další články nápovědy...

Nenašli jste to, co hledáte? Kontaktujte nás.

Jméno (povinné)

Příjmení (povinné)

E-mailová adresa (povinné)

Země (povinné)

Telefonní číslo

Čeho se dotaz týká? (povinné)

Zpráva

Odeslat dotaz

Odeslání...