Desktop app? Yes please!

The Samepage Desktop App for makes it even easier to hop into Samepage. One click and you're in. Plus, it'll help you synchronize your team files to your computer for easy updating and offline access.

Samepage iOS App

Nainstalujte si zdarma Samepage mobilní aplikaci!

Samepage Android App

Install our award-winning mobile app for free!

English versionCzech version

Veřejné sdílení stránky

Help Center > Articles > Team Pages

K čemu slouží veřejné sdílení stránky?

Nastavení stránky jako veřejně sdílené je nejjednodušším způsobem, jak její obsah sdílet s širokou veřejností. Jelikož Samepage ještě nepoužívá celý svět (zatím! ;-) ), zveřejnění stránky je možností, jak se ostatní mohou podívat na obsah, aniž by se nejprve museli do Samepage registrovat. Možnost zveřejnění oceníte např. při sdílení na sociálních sítích, v hromadných e-mailech atd.

Zveřejnění stránky

Stránku může zveřejnit pouze vlastník týmu (tzn. člen týmu označený korunkou na ikonce svého profilu).Otevřete si v týmu stránku, kterou chcete světu ukázat a klikněte na třítečkové menu v pravém horním rohu stránky, zvolte "Sdílet". Následně klikněte na "Veřejný odkaz".

Objeví se okno, kde můžete pomocí tlačítka stránku přepnout do režimu veřejného sdílení nebo jej ukončit. Kliknutím na tlačítko stránku zveřejníte.  Na stránku se ihned odešle komentář upozorňující ostatní v týmu, že stránka je veřejně přístupná a v horní části stránky se objeví zelený symbol zeměkoule. V okně se zároveň objeví odkaz, který zkopírujete a sdílíte se všemi, kterým chcete stránku ukázat. Všichni, kdo odkaz na stránku otevřou, uvidí obsah stránky, ale neuvidí levý navigační panel ani pravý panel s komentáři.

Ukončení zveřejnění stránky

Pokud jste některou stránku zveřejnili a po nějaké době ji opět chcete vrátit do neveřejného stavu, vraťte se do třítečkového menu v pravém horním rohu stránky, zvolte "Sdílet", a klikněte na "Veřejný odkaz". Následně se otevře okno, ve kterém kliknutím na tlačítko ukončíte veřejné sdílení stránky. Na stánku se opět odešle komentář s informací, že veřejné sdílení stránky bylo ukončeno.

UPOZORNĚNÍ: Jakmile sdílení vypnete a po nějaké době jej opět zapnete, vygeneruje se nový odkaz pro veřejné sdílení a starý odkaz pozbývá platnosti. Podobně také odkaz přestane fungovat ve chvíli, kdy zveřejněnou stránku přesunete do jiného týmu, pak je nutné okopírovat a rozeslat nový odkaz..

Hledat všechny články nápovědy

Související články nápovědy

Další články nápovědy...

Populární články nápovědy

Další články nápovědy...

Nejnovější články nápovědy

Další články nápovědy...

Nenašli jste to, co hledáte? Kontaktujte nás.

Jméno (povinné)

Příjmení (povinné)

E-mailová adresa (povinné)

Země (povinné)

Telefonní číslo

Čeho se dotaz týká? (povinné)

Zpráva

Odeslat dotaz

Odeslání...